Kvarkenträffen 21.7-23.7

Första deltävlingen ordnades i Vörå skidcentrum och Ann-May Carlson-Wikström i klass D80 tog seger i stor marginalen. Grattis Ann-May! Rolf Söderlund i klass H75 tog en fin sjätte plats. Bra jobbat!

Ines Tuohimaa D18, från Solf juniorer som var med och tävlade i första dagen i Kvarkenträffen, placerade bäst . Hon tog en fin tredje plats i sin klass. Grattis, Ines!

Andra deltävlingsdagen var lyckad av Solf juniorers del. Ines vann sin klass och Oliver blev andra i H16 klass. Ann-May var också segrare i D80. Rolf fortsatt fina prestation, han var 6. igen. Så fredagens jaktstart till huvudklasser och 16-20 -årsklasser blev spännande att följa med.

Ines klarade att hålla sin andra plats, fast mellanåt såg det dåligt ut Men hon kämpade med sjuk fot ända till slut. Grattis Ines av fina insats på Kvarkenträffen.

Oliver var tredje snabbaste på sista dagen, men den räckte inte till pallplaceringar. Han löpte en fin fjärde plats i total.

Rosmarie Finne i D40 blev i total 2., Annsofie Finne i D35 total 3. Rolf Söderlund total 6. i klassen H75. Virpi Snickars i D50 total 6. och på samma klassen Tina Udell 7. Rose-Maj Friman D55 total 6. Andra var inte med i alla dagar. Bra kämpat allihopa!